Een leuke fotoshoot voor jou en je gezin? | Michael Broxks Fotografie skip to Main Content

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  Broxks Fotografie, voor een professionele familie fotoshoot

  Wil jij ook zo’n gave familie fotoshoot laten maken? Neem dan snel contact op met Broxks Fotografie voor een professionele fotoshoot. Mijn naam is Michael Broxks en ik heb een enorme passie voor fotografie. Een tijd geleden begon ik met fotografie en volgde ik verschillende cursussen. Tegelijk schafte ik ook goed materiaal aan. Op meerdere gebieden heb ik inmiddels ervaring op mogen doen in de fotografie, wat ervoor gezorgd heeft dat ik breed inzetbaar ben. Zo ben ik onder andere in te zetten voor portretfotografie, productfotografie, bedrijfsfotografie en trouwfotografie. Ook de familie fotoshoot is een tak binnen de fotografie waar ik veel ervaring in heb. Jij en je familie zijn van harte welkom in mijn studio, maar ik kom ook graag naar jullie gewenste locatie. Als fotograaf ga ik altijd voor een fantastisch eindresultaat, waar ik in samenwerking met jullie voor zorg. Wil je meer weten over mijn aanbod? Lees dan verder voor meer informatie, of neem direct contact met mij op via 06-14354306 om een afspraak te maken voor jouw familieshoot!

  Werkwijze familie fotoshoot

  Denk jij er ook over om een professionele fotograaf in te zetten voor jullie familie fotoshoot? En wil je niet meteen een fors bedrag kwijt zijn? Dan zit je bij Broxks Fotografie goed. Kies je ervoor jullie fotoshoot te laten plaatsvinden in mijn studio? Of heb je zelf een toffe locatie in gedachten? Dan kom ik daar graag naartoe. Gedurende het intakegesprek staan jullie wensen centraal. Er zijn namelijk zoveel toffe manieren om jullie vast te leggen. Of je nu alleen met je kinderen op de foto wilt, of opa en oma ook mee mogen, voor elke familieopstelling heb ik wel een creatief idee. Als fotograaf doe ik er mijn uiterste best voor een mooie blijvende en tastbare herinnering te creëren. Wanneer ik bij jullie op de afgesproken locatie kom, maak ik niet enkel sfeerfoto’s van de familie. Ik zorg er ook voor dat jullie persoonlijkheid op de foto naar voren komt. Dat is namelijk wat het verschil maakt tussen een snapshot en een echte professionele foto door een fotograaf. Ben je benieuwd hoe ik jullie familie op de foto kan zetten? Of heb je zelf een idee voor een setting en wil je deze bij mij aandragen? Neem dan contact met mij op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

  familie fotoshoot

  familie fotoshoot

  Waarom kiezen voor Michael Broxks?

  Ik ben al vaker uitgenodigd om familie fotoshoots te schieten, wat voor mij altijd een plezier is om te doen. Wanneer jullie bij mij in de studio komen of wanneer ik op locatie kom, is mijn enthousiasme en passie voor fotografie het eerste dat zal opvallen. Als jullie fotograaf zorg ik ervoor dat het beste uit jullie persoonlijkheid naar voren wordt gehaald. Ik maak gebruik van diverse settings en kom gedurende het shooten ook vaak op creatieve ideeën. Door mijn uitgebreide ervaring en ruime inzetbaarheid, hebben vele families mij al weten te vinden voor hun fotoshoot. Zo kun je mij ook inzetten voor prachtige portretfoto’s van jouw familie. Ben je benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan eens een kijkje in mijn uitgebreide portfolio. Wat mij als fotograaf iedere keer weer een kick geeft, is als ik een geweldige foto heb mogen schieten. Mijn doel is dan ook om telkens weer die ene toffe foto te schieten die onder de aandacht zal blijven. Maak je de keuze voor mij als jullie fotograaf, dan heb je in mij een gepassioneerde en professionele fotograaf gevonden. Maak daarom ook de keuze voor Broxks Fotografie. Ik zet graag jouw familie op de mooist mogelijke manier op de foto.

  Zet mij in voor jullie familie fotoshoot!

  Wil jij mij ook als fotograaf boeken om jou en je familie op de meest toffe manier op de foto te zetten? Neem dan snel contact met mij op en plan een afspraak in voor een intakegesprek. Zo kunnen we jullie wensen uitgebreid bespreken. Jullie zijn welkom in mijn eigen fotostudio, maar ook naar een specifieke locatie komen is voor mij geen enkele moeite. Ik hoor graag wat jullie wensen zijn. Neem contact met mij op via 06-14354306 of mail naar info@broxks-fotografie.nl. Als jullie fotograaf zorg ik graag voor een familie fotoshoot die een mooie blijvende herinnering creëert!

  Back To Top