Make Up Artist Amber van Son - Michael Broxks Fotografie skip to Main Content

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  Amber van Son, Make Up Artist.

  Broxks Fotografie in samenwerking met Amber van Son, Make Up Artist voor een professionele Fashionshoot

  Amber van Son is Make Up Artist en erg gepassioneerd door de wereld van visagie en beauty. Mede hierdoor is ze begonnen met de opleiding schoonheidsspecialiste, deze heeft ze met zeer goed gevolg weten te behalen. Tijdens haar opleiding kwam ze voor het eerst in aanraking met visagie, hier is haar passie verder uitgegroeid. Met ruim 3 jaar ervaring bij een grote parfumerieketen heeft Amber haar kennis enorm verruimd. Amber heeft veel ervaring opgedaan via trainingen en cursussen van grote merken zoals: Chanel, Yves Saint Laurant, Lancôme en Clinique. In samenwerking met een parfumerieketen is ze ambassadrice geweest bij het merk Biotherm en heeft ze deelgenomen aan een make-up challenge van Dior.
  Mede hierdoor is haar kennis van diverse make-up technieken enorm vergroot. Amber heeft kennis en ervaring opgedaan in bruidsmake-up, gala make-up en make-up voor verschillende fotografie shoots.

  Na het volgen van een modellen opleiding zag Amber in hoe belangrijk visagie is voor een perfecte fotoshoot. Het is voor haar dan ook de uitdaging om samen met het model en de fotograaf het beste uit het model naar boven te halen en jou te laten stralen tijdens jouw shoot!

  Back To Top