Social Media Fotografie | Broxks Fotografie - Professionele Fotograaf skip to Main Content

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  Meer volgers en likes met social media fotografie

  Creëer meer waarde met prachtige social media fotografie

  Social media fotografie, waar het enige jaren geleden begon met het delen van leuke beelden om te delen met vrienden, is die markt steeds meer overgenomen door bedrijven. Door de populariteit van sociale media maken de meeste bedrijven gebruik van social media om hun producten en diensten te promoten. Zeker omdat het mogelijk is om via alle social media kanalen advertentieruimte in te kopen en per doelgroep producten aan te prijzen. Professionele social media fotografie is daardoor een vak apart geworden. Het is één van de specialiteiten van Michael Broxks Photography. Lees verder voor meer informatie, of bel mij direct voor een afspraak via 06-14 35 43 06

  Michael Broxks Photography Bedrijfsfotografie

  Professionele social media fotografie

  Als je ondernemer bent, profiteer je waarschijnlijk ook graag van de social media hype. Maar het is wel bijna een aparte dagtaak geworden. Als je het beheer van je social media ad hoc doet, loop je binnen de kortste keren achter de feiten aan. Michael Broxks Photography helpt je om een social media bibliotheek aan te leggen met foto’s waarmee je langere tijd vooruit kunt. Vertel mij meer over je activiteiten voor de komende tijd en ik maak er aansprekende social media foto’s van: een Branded business portret.

  Branded business portret

  Het resultaat van een ‘branded business portret’-sessie is een bibliotheek met foto’s die jij kunt gebruiken voor elk blog of iedere social media post die je de wereld in wilt sturen. De social media foto’s die ik maakt, zijn zoveel mogelijk tijd en locatie onafhankelijk. De beelden zijn dus vrijwel altijd inzetbaar.

  Branded business en productfotografie?

  Voor social media fotografie is het ‘branded business portret’ een perfecte oplossing om altijd de juiste beelden voorhanden te hebben voor je berichten op internet. Wil je (ook) producten onder de aandacht brengen op je social media kanalen? Dan maak ik de mooiste productfoto’s voor je.

  Afspraak maken voor social media fotografie

  Neem contact op met Michael Broxks Photography voor hoge kwaliteit social media fotografie. Dat kan via het contactformulier, of bel met 06-14 35 43 06 of mail naar info@broxks-fotografie.nl.

  Back To Top