Sportfotografie - Michael Broxks Fotografie skip to Main Content

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  Sport in beeld | Haarscherp | Volop in beweging

  Sportfotografie is de kunst van het vastleggen van de belangrijkste momenten in de sport. Sportfotografie is ook de kunst van het vastleggen van de schoonheid van de sport. En het is de kunst van de beweging in sport vastleggen zonder dat die tot stilstand komt. Sportfotografie is de kunst die Michael Broxks Photography tot in de haarscherpe details beheerst. Het unieke moment vastleggen is dan ook dé sport. Het ultieme moment komt namelijk maar één keer voorbij! Sportfotografie, sportfoto’s en portretten van sporters leveren schitterende beelden op die je nooit kunt en wilt vergeten. Het zweet druipt er bij de sportfotografie van Michael Broxks Photography letterlijk vanaf!

  Vele soorten sportfotografie

  Sportfotografie is op vele manieren mogelijk. De sportfoto’s kunnen gemaakt worden in actie tijdens sportwedstrijden, in de sport kunnen ook teamfoto’s en foto’s van individuele sporters gemaakt worden. Dat kan een foto in actie zijn, maar ook een sportieve portretfoto. Sportfoto’s kunnen bedoeld zijn als nieuwsfoto, maar ook als sportinstructie foto en als reclamefoto voor sportkleding of fitnessclub. Voor elk doel een andere soort sportfoto. En dat is wat sportfotografie zo bijzonder maakt. Ze zijn altijd ‘in the moment’. Ze geven bedoeld of onbedoeld altijd de allermooiste en vaak allerindividueelste emotie weer.

  OLB Sports Arnhem

  Fotograaf kickboksen in hart en nieren

  Michael Broxks Photography is al vele jaren actief als sportfotograaf. Eén van de sporten die het meest op de gevoelige plaat wordt vastgelegd is kickboksen. Dat zijn beelden waar je echt een kick van krijgt! De passie voor kickboksen en fotograferen gaan bij Michael Broxks hand in hand. De ruwe actie en emotie op het juiste moment vastleggen is de ultieme uitdaging. De spieren, het bloed, het zweet en de tranen maken dat elke foto raak is! Voor kickboks fotografie werken we in opdracht samen met onder andere Global Fights Holland, Born2Fight, Battle Events, FSCA, King of the Ring, Enfusion, Fightersheart, Double Trouble en Tribe Kicboxing Events.

  Fightshoot

  Naast de actieve kickboks fotografie verzorgen we ook fightshoots. Wat is een fightshoot? Een fightshoot maken we voor promotiedoeleinden, voor jezelf of voor sportscholen en fitnessclubs. Voor goede promotieposters en/of -flyers is een indrukwekkende en stoere fightshoot de beste manier. Een goede foto in hoge resolutie is essentieel voor je promotie op weg naar de top.

  Contact opnemen voor sportfotografie

  Voor alle sportfotografie in de breedte en voor kickboks fotografie kun je Michael Broxks Photography altijd bellen. Sportfotografie in actie doen we natuurlijk op locatie.Fightshoots op sport portretfotografie kan zowel op locatie in eigen studio. Bel voor meer informatie over de vele mogelijkheden. Ook last minute ben ik inzetbaar. Neem contact met mij op via het contactformulier, of bel met 06-14 35 43 06. Mailen kan ook naar info@broxks-fotografie.nl.

  Back To Top