Over Michael - Michael Broxks Fotografie skip to Main Content

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  Passie voor fotografie

  Al mijn hele leven ben ik bezig met fotografie. Voorheen werkte ik vooral als sportfotograaf bij vechtsport wedstrijden en deed ik shoots voorafgaand aan wedstrijden. Het vastleggen van de emotie die komt kijken bij sport geeft me energie. Door de jaren heen ben ik steeds meer andere klussen gaan doen. Het begon met familie fotografie en portretfotografie. Tegenwoordig vind je mij bij bedrijven door heel het land, voor bedrijfsfotografie.

  Michael Broxks Photography

  Wie is Michael Broxks?

  Mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in fotografie. Ik krijg energie van het vastleggen van een uniek moment, dat ene moment najagen is als een sport voor mij. Mijn carrière als fotograaf begon ik dan ook als sportfotograaf bij vechtsportwedstrijden waar ik zowel foto’s maakte voorafgaand als tijdens de wedstrijd. Bij zulke evenementen moet je alert en scherp zijn, want het moment dat je vast wil leggen komt maar één keer voorbij.

  Michael Broxks Fotografie

  Ik werk als allround fotograaf

  Later ben ik mijn palet gaan uitbreiden naar andere disciplines. Zo werk ik tegenwoordig bijvoorbeeld ook als familiefotograaf waarbij het aandachtspunt meer ligt bij de regie van de fotoshoot. Het is voor mij belangrijk dat degene die voor de lens staat zich op z’n gemak voelt. Ook ben ik in te huren als trouwfotograaf waar ik gedurende de dag alle speciale momenten vast leg zodat het bruidspaar jaren later nog terug kan kijken op die speciale dag en mooie foto’s heeft bij de mooie herinneringen.

   

  Gespecialiseerd in bedrijfsfotografie

  Heb je een bedrijf? Dan zijn er verschillende diensten waar ik me in heb gespecialiseerd. Misschien ben je op zoek naar een portretfotograaf om je personeel uit te kunnen lichten op je website. Of ben je op zoek naar een professionele productfotograaf zodat je producten de best mogelijke uitstraling hebben? Ook hiervoor ben je bij mij aan het juiste adres. Met mijn mobiele fotostudio kan ik bij uw bedrijf langskomen en producten van elk formaat fotograferen.

  Back To Top