Op zoek naar een professionele fotograaf! | Michael Broxks Fotografie skip to Main Content

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  Broxks Fotografie, voor jouw professionele fotoshoot of fotografie opdracht

  Ben je op zoek naar een professionele fotograaf voor jouw fotografie opdracht? Neem dan direct contact op met Broxks Fotografie. Mijn naam is Michael Broxks en ik heb een grote passie voor fotografie. Ik begon een tijd geleden met fotografie en volgde diverse cursussen, waarbij ik ook in goed materiaal investeerde. Inmiddels heb ik veel ervaring opgebouwd en ben ik breed inzetbaar. Of je nu op zoek bent naar een fotograaf voor jouw portretfotografie, productfotografie, bedrijfsfotografie of trouwfotografie, bij mij ben je aan het juiste adres. Ook wanneer je een gave familie fotoshoot wilt boeken, ben je van harte welkom in mijn studio. Tevens kan ik indien gewenst op locatie komen. In samenwerking met jullie zorg ik als fotograaf graag voor een mooie blijvende herinnering. Wil je meer weten over mijn aanbod? Lees dan snel verder of maak direct een afspraak voor jouw fotoshoot of fotografie opdracht via 06-14354306.

  Aanbod Broxks Fotografie

  Wil jij voor een scherpe prijs een fotograaf boeken voor jouw fotoshoot of fotografie opdracht? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Jouw opdracht ligt bij mij in de juiste handen. Ben je geïnteresseerd in portretfotografie? Het is niet altijd even makkelijk om de juiste houding aan te nemen voor een mooie foto. Als fotograaf geef ik je gedurende jouw fotoshoot dan ook tips, zodat je straks een prachtige foto als eindresultaat hebt. Ik ben tevens inzetbaar als bedrijfsfotograaf en productfotograaf en heb hier al veel ervaring in opgedaan. Gaan jij en je aanstaande binnenkort trouwen? Dan kom ik graag op locatie als jullie trouwfotograaf. Hierbij leg ik niet alleen de sfeer op de bruiloft vast, maar laat ik ook jullie persoonlijkheid in mijn foto’s naar voren komen. Juist dat zorgt ervoor dat de foto geen snapshot wordt, maar een echte foto. Wil je jouw bijzondere gebeurtenis voor eens en altijd door mij vast laten leggen? Dan zorg ik er met mijn fotografie graag voor dat er een tastbare herinnering gecreëerd wordt. Of je nu foto’s wilt laten nemen in mijn professionele studio of op locatie, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ik hoor graag wat jouw wensen zijn.

  Waarom kiezen voor Michael Broxks?

  Al velen hebben de keuze gemaakt om mij voor hun fotografie opdracht of fotoshoot in te zetten. Zowel in de studio als op locatie straal ik een grote passie voor mijn vak uit. Wanneer je mij als fotograaf voor jouw fotoshoot kiest, voorzie ik jou gedurende de shoot van de beste tips voor jouw houding. Dit garandeert jou een geweldig eindresultaat. Ik maak hierbij enkel gebruik van het beste materiaal. Door mijn ruime ervaring, hebben al vele klanten mij weten te vinden. Zo heb ik al voor diverse bedrijven productfoto’s mogen maken en word ik ook geregeld ingezet voor het maken van professionele bedrijfsfoto’s. Ben je benieuwd welke klussen ik tot nu toe al heb mogen doen? Neem dan vooral eens een kijkje in mijn portfolio voor een impressie.

  Het geeft mij een mega kick wanneer ik weer een geweldige foto geschoten heb. Als fotograaf is het dan ook mijn doel om telkens weer die ene bijzondere foto te schieten waar mensen graag naar blijven kijken. Wanneer je mij inzet als jouw portretfotograaf, productfotograaf, bedrijfsfotograaf of trouwfotograaf, ben je verzekerd van een professionele en passievolle fotograaf. Maak daarom de keuze voor Broxks Fotografie!

  Neem contact op met Michael Broxks

  Wil je mij ook inzetten als fotograaf voor jouw fotografie opdracht of fotoshoot? Jouw portretfotografie, productfotografie, bedrijfsfotografie of trouwfotografie verzorg ik met veel passie. Ook ben je van harte welkom in mijn studio voor een gave familie fotoshoot. Bel mij voor meer informatie over de mogelijkheden. Ook last minute ben ik te boeken. Neem contact met mij op via 06-14354306 of mail naar info@broxks-fotografie.nl. Ik kijk ernaar uit om als fotograaf voor jou aan de slag te mogen gaan!

  Back To Top