Professionele fotograaf nodig in Veenendaal? Michael Broxks Fotografie skip to Main Content

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  Broxks Fotografie, voor breed gespecialiseerde fotografie in Veenendaal

  Zoek je een professionele fotograaf in Veenendaal die tevens breed gespecialiseerd is? Bel dan vandaag nog naar Broxks Fotografie. Mijn expertise in de portretfotografie, productfotografie, bedrijfsfotografie en trouwfotografie is zeer breed. Wil je jouw familie laten vastleggen door een fotograaf in een geweldige familie fotoshoot? Dan leg ik jullie herinneringen op de best mogelijke manier vast. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen als fotograaf in Veenendaal? Lees dan snel verder of neem direct contact met mij op via 06-14354306 en maak een afspraak!

  Mijn aanbod fotografie

  Ben je op zoek naar een professionele fotoshoot in Veenendaal of omgeving voor een schappelijke prijs? Dan heb je in mij de juiste fotograaf gevonden. Indien je kiest voor portretfotografie, geef ik jou als portretfotograaf diverse tips over je houding. Dit zorgt ervoor dat je straks echt zult stralen op jouw professionele foto. Je kunt mij tevens boeken als bedrijfsfotograaf en productfotograaf. Staat er een trouwerij op de planning? Dan leg ik als trouwfotograaf niet slechts de sfeer van de bruiloft vast, maar laat ik ook jullie persoonlijkheid in de foto’s naar voren komen. In tegenstelling tot een snapshot, laat een echte foto het geheel zien. Wil jij jouw bijzondere moment door mij laten fotograferen? Of wens je een kleinere gebeurtenis vast te laten leggen? Waar je mij ook als fotograaf voor inzet, ik zorg ervoor dat jouw moment blijvend wordt vastgelegd in een prachtige herinnering.

  fotograaf veenendaal

  fotograaf veenendaal

  Wie is Michael Broxks?

  Ik startte een aantal jaren geleden met fotografie. Ik volgde meerdere cursussen en investeerde in de beste materialen. Zodoende kwam ik achter mijn passie voor fotografie. Wat fotografie voor mij bijzonder maakt, is de ontzettende kick die je ervan krijgt om een gave foto te maken. Het beroep van fotograaf is daarbij zeer dankbaar. Het creëren van dierbare herinneringen voor anderen door middel van foto’s, maakt mensen blij. Mijn doel als fotograaf is dan ook om telkens weer die ene speciale foto te schieten waar anderen graag naar blijven kijken. Wil jij graag een portretfotograaf, productfotograaf, bedrijfsfotograaf of trouwfotograaf inzetten voor jouw opdracht? Of wil je een familie fotoshoot boeken? Neem dan contact op en boek mij als fotograaf voor jouw fotoshoot!

  Boek mij als jouw fotograaf in Veenendaal!

  Wil je mij snel als fotograaf inzetten voor jouw portretfotografie, productfotografie, bedrijfsfotografie of trouwfotografie? Of wil je een gave familie fotoshoot bij mij boeken? Neem dan direct contact met mij op. Ook voor last minute opdrachten ben ik beschikbaar. Bel mij via 06-14354306 of mail naar info@broxks-fotografie.nl. Zet Broxks Fotografie in als jouw portretfotograaf, productfotograaf, bedrijfsfotograaf of trouwfotograaf in Veenendaal!

  Back To Top